Voorlichtingsbijeenkomst 1

Wanneer bij het eerste consult is vastgesteld dat u aan de operatiecriteria voldoet, maken we met u een afspraak voor een voorlichtingsbijeenkomst. U mag uw partner meenemen naar de voorlichtingsbijeenkomst; we raden dit zelfs aan.

Het bijwonen van deze bijeenkomst is verplicht. Bent u naar de voorlichtingsbijeenkomst geweest en zijn we in het bezit van een recent verslag van de diëtist, dan kunnen de geplande gesprekken met de internist, diëtist en psycholoog doorgaan.

In het informatiepakket dat u ontvangt voor de voorlichtingsbijeenkomst zit ook een laboratoriumformulier voor bloed- en urine onderzoek. Besluit u na de voorlichting verder te gaan met het behandeltraject, dan kunt u meteen naar het laboratorium om bloed af te geven voor onderzoek. Gekeken wordt of u afwijkingen heeft die eerst moeten worden behandeld. De uitslag van het bloedonderzoek bespreekt de internist met u tijdens de screening.

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomst geven we uitleg over de verschillende operaties, de effecten en de ongemakken die daarbij kunnen optreden, de risico’s en het resultaat dat u mag verwachten.

We geven informatie over de voorbereiding op de operatie en over de periode daarna. Motivatie en inzet voor het ontwikkelen van een gezonde leefstijl zijn een voorwaarde om geopereerd te kunnen worden. De voorlichting wordt gegeven door een chirurg en senior verpleegkundige.

 

 

Aanmelden

Klik hier om u aan te melden.


Snel naar

BMI berekenen


Uw bmi berekenen

Zo berekent u uw Body Mass Index:
Vul hieronder uw lengte (bijvoorbeeld 184) en uw gewicht (bijvoorbeeld 95.5).


Bereikbaarheid

Tel: 058 - 286 6969
Fax: 058 - 286 6103

Bezoekadres:
Henri Dunantweg 2
8934 AD Leeuwarden
Routebeschrijving

Postadres:
Postbus 888
8901 BR Leeuwarden