Carpaccio Clubsandwich
Toe aan iets lekkers voor de lunch? Deze carpaccio clubsandwich met pesto, rucola en Parmezaanse kaas is een feestje op je bord. Perfect voor een ontspannen weekendlunch of als smaakvolle verrassing doordeweeks!
Benodigdheden voor 2 personen:
3 sneetjes volkorenbrood
1 eetlepel groene pesto
4 plakjes dungesneden rundercarpaccio (± 50 gram)
1 eetlepel geroosterde pijnboompitten
1 eetlepel geschaafde Parmezaanse kaas
Handje rucolablaadjes
Bereiding (± 20 minuten):
Rooster de pijnboompitten in een droge pan.
Rooster de sneetjes volkorenbrood en bestrijk ze met een dun laagje pesto.
Beleg twee sneetjes met carpaccio, rucola, pijnboompitten en Parmezaanse kaas.
Stapel de belegde sneetjes op elkaar en dek af met het derde sneetje brood.
Snijd de clubsandwich diagonaal door en steek vast met een satéprikker.