Spring naar inhoud

Ciabattapizza met mozzarella

Benodigdheden voor 2 personen:

  • 1 voorgebakken ciabatta (75 g)

  • 2 eetlepels pesto

  • 4 trostomaten

  • 100 g rauwe ham (plakjes)

  • 100 g mozzarella

  • 1 eetlepel olijfolie

  • 1 eetlepel balsamicoazijn

  • 50 g rucola

  • 50 g komkommer

  • 50 g rode paprika

Bereiding (± 15 minuten):

  1. Verwarm de oven voor op 220°C.

  2. Snijd de ciabatta open en leg beide helften met het snijvlak naar boven op een bakplaat.

  3. Besmeer met pesto, beleg met plakjes tomaat, ham en mozzarella.

  4. Bak de ciabattapizza’s in 8 minuten knapperig.

  5. Meng intussen de rucola met olijfolie en balsamicoazijn. Snijd de komkommer in halve maantjes en de paprika in blokjes.

  6. Serveer de pizza’s met de salade erbij.