Ciabattapizza met mozzarella
Op zoek naar een snelle, maar heerlijke maaltijd? Deze ciabattapizza met mozzarella, rucola en rauwe ham is in een handomdraai klaar. Perfect voor een drukke doordeweekse avond of een lekkere weekendlunch. Serveer met een frisse salade en geniet!
Benodigdheden voor 2 personen:
1 voorgebakken ciabatta (75 g)
2 eetlepels pesto
4 trostomaten
100 g rauwe ham (plakjes)
100 g mozzarella
1 eetlepel olijfolie
1 eetlepel balsamicoazijn
50 g rucola
50 g komkommer
50 g rode paprika
Bereiding (± 15 minuten):
Verwarm de oven voor op 220°C.
Snijd de ciabatta open en leg beide helften met het snijvlak naar boven op een bakplaat.
Besmeer met pesto, beleg met plakjes tomaat, ham en mozzarella.
Bak de ciabattapizza’s in 8 minuten knapperig.
Meng intussen de rucola met olijfolie en balsamicoazijn. Snijd de komkommer in halve maantjes en de paprika in blokjes.
Serveer de pizza’s met de salade erbij.